Želite li da izvršite rezervaciju naših usluga i smještajnih kapaciteta, ili da jednostavno kupite avionsku kartu za bilo koju destinaciju u svijetu? Napravite rezervaciju →

O nama

Turistička agencija GUIDELINE d.o.o. se u svom dosadašnjem radu bavila receptivnim turizmom i jedna smo od vodećih agencija u BiH na polju avanturističkog turizma. Kvalitet avanturističkih aktivnosti i paket aranžmana u našoj ponudi zasniva se na raznovrsnosti, dugogodišnjem iskustvu i atraktivnosti prirodnog okruženja u kojem se sve aktivnosti sprovode.

Ono što nas posebno izdvaja od drugih agencija koje nude usluge u avanturističkom turizmu jeste i to što posjedujemo veliki rafting centar nadomak Banja Luke i što jedini u BiH možemo da ponudimo noćni rafting na osvijetljenoj stazi u kanjonu rijeke Vrbas, koja je kao takva jedina u Evropi i korištena je za potrebe Svjetskog prvenstva u raftingu koje je održano 2009. godine.

Raznovrsnost avanturističke ponude ogleda se u raftingu, noćnom raftingu, kanuingu, kanjoningu, pješačenju, brdskom biciklizmu, paintballu, slobodnom penjanju, off road aktivnostima i drugim adrenalinskim aktivnostima. Osim toga nudimo i široku lepezu avanturističkih aktivnosti u zimskom periodu: snow rafting/tubing, krpljanje, planinarenje, skijanje, vožnja motornim sankama i druge.
Pored avanturističkih aktivnosti, naša agencija se profesionalno bavi organizacijom raznih vidova team buildinga, svih vrsta outdoor aktivnosti, promociju žurki i koncerata, animaciju gostiju, smještaj i transport turista, marketing i konsalting, te svaki vid organizacije velikih manifestacija.
Za uspjeh i kvalitetnu realizaciju svih poslova garantuje visoko obrazovano osoblje, licencirani vodiči, kao i dobro organizovan servis informacija i rezervacija, koji je uspostavljen na visokom IT nivou.
Zavisno od Vaših potreba možemo preuzeti kompletnu ili djelimičnu organizaciju bilo koje navedene aktivnosti.

Turistička agencija Guideline se bavi i inicijativnim turizmom tako da u zavisnosti o Vaših potreba možemo preporučiti i obezbjediti odlazak na bilo koje destinacije zavisno o Vašim željama i pružiti potrebne informacije kako bi Vaše ljetovanje, zimovanje ili bilo koja druga aktivnost prošli u najboljem mogućem redu.
Takodje, u mogućnosti smo obezbjediti avio karte za sve evropske i svjetske destinacije svih avio kompanija po najpovoljnijim tarifama.

Imate pitanje?


SPAM provjera

Guideline na Facebook-u

Kontakt info

CENTRALA
Adresa:Kralja Petra I Karađorđevića 7, 78000 Banja Luka
Telefon: +387 51 212 600
FAX: +387 51 212 600
E-mail: info@guidelinebl.com